fbpx

Guideline Set-up Proper 'HR' Gaya Korporat!

Ramai pemilik bisnes masih belum jadi pemilik bisnes yang produktif.

Semua kerja dia nak buat!

Urus bisnes dia, urus pekerja dia, markerting & sales pun dia, semua-semualah dia.

Sudahnya, bisnes jadi LAGI tunggang terbalik.

Nak tinggal bisnes untuk balik kampung pun tak senang, belum pergi bercuti lagi!

Persoalannya sampai bila?..

Jadi pemilik bisnes tak semestinya kena tapau semua kerja.

Jangan pening-pening!

FOKUS pada task sebagai pemilik bisnes untuk pastikan bisnes semakin grow, rancang duit bisnes untuk digunakan dengan baik, ada hala tuju yang jelas nak bawa bisnes kemana 2, 3, 4, 5 tahun akan datang.

Tak perlu pening kepala dengan kerenah 1001 pekerja.

Kami nak jemput anda untuk hadir ke sesi:

1. Privasi consultation 1 on 1 dengan principal consultant (Pn. Sujeeta).

2. Query session: Beberapa soalan yang ‘menghentak kepala’ akan diajukan untuk proses reviewing.

3. Guideline tentang pengurusan HR yang diguna pakai oleh syarikat korporat untuk pastikan pekerja sentiasa produktif dan bisnes boleh beroperasi secara auto-pilot!

4. Pandangan dari sudut perundangan untuk proper documentation kepada pekerja supaya bisnes lebih secure dan tak mudah kena serang dengan JTK.

5. Langkah demi langkah disusun dengan rapi untuk mula implement.

BONUS!

Kami akan beri 4 Dokumen ‘Pantau Prestasi Pekerja’ melalui emel sebagai tanda penghargaan selepas selesai sesi consultation.

Buat cara ni dulu.

Tak perlukan yuran pun!

Kalau sesuai teruskan, kalau tak tiada paksaan untuk kami bantu.

JAMINAN KAMI!:
Dalam masa 2 jam anda akan nampak jalan untuk GROW-kan bisnes macam anda masuk kelas premium yang bayar beriban di tempat lain.
😎😎😎

Cuba dulu!

Daftar Untuk FREE Consultation!

EasyHR Sdn Bhd ialah sebuah organisasi yang mengurus sumber tenaga (pekerja) dalam bisnes anda untuk memastikan pekerja yang betul pada tempat yang betul dalam masa yang betul untuk buat kerja yang betul dengan cara yang betul.

P.S. Sila lengkapkan maklumat dibawah untuk dapatkan respon dari pihak kami dalam tempoh 3-5 hari bekerja! 

Seri Kembangan, Selangor

No. 1-2,  Jalan Equine 10F, Taman Equine,  43300 Seri Kembangan, Selangor.